Biserica Penticostala


 
BISERICI in judetul Dambovita
Biserica Crestina Penticostala Efraim Targoviste
Biserica Crestina Penticostala Neemia Gaesti
 Biserica Creştină Penticostala, Ghimpati 363, Racari, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Soseaua Noua 307, Comisani, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Glogoveanu, Selaru, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Zidurile 217, Odobesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Ocnita 785, Ocnita, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Crovu, Odobesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Principala 159, Sotanga, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Tudorica Popescu 60, Targoviste, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Tepes Voda, Tartasesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Dragaiesti 67, Manesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Potocel, Ludesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Costesti Deal, Produlesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Vizuresti, Ciocanesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Nicolae Balcescu 177, Targoviste, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Doicesti 1130, Doicesti, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Lunguleţu, Jud. Dâmboviţa, Lunguleţu, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Baldana, jud. Dâmboviţa, Bâldana, Dâmboviţa Romania
 Biserica Creştină Penticostala, Glogoveanu, jud. Dâmboviţa, Glogoveanu, Dâmboviţa Romania
 
E.T.C.
STATUTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL CULTULUI CREŞTIN PENTICOSTAL 

 ISTORICUL BISERICII PENTICOSTALE DIN ROMANIA
Seara de Tineret, la Biserica Efraim Targoviste
Conferinta ACID
Intalnire.

14 răspunsuri la Biserica Penticostala

 1. Jeni zice:

  Pot avea un numar de telefon sau adresa Bisericii Crestine Penticostale Neemia Gaesti?????

  Multumesc,

  Jeni

 2. ionel zice:

  0245713114 este nr de telefon fix al biserici Neemia

 3. alin zice:

  Eu stiu o biserica in Targoviste Speranta Vietii crestina non-denominatioanla unde am fost si mi-a placul mult.
  Nu stiu adresa de contact dar cred ca au pe site…

 4. Alt semn al venirii Domnului Isus!!!!

  Infrunzirea smochinului&Poporul Israel a implinit 60 de ani de la reanfiintarea statului evreu 1948-2008
  Vine Isus!!!!!!! Esti gata???????
  Exemplu din Biblie:32.Dela smochin invatati pilda lui:Cand ii fragezeste si infrunzeste mladita,stiti ca vara este aproape. 33.Tot asa si voi,cand veti vedea toate aceste lucruri,sa stiti ca Fiul omului este aproape,este chiar la usi.Matei cap 24 vers 32,33.
  Noi cei crestini,stim ca smochinul reprezinta pe poporul evreu,din care santem altoiti si noi neamurile.
  Exemplu din Biblie: 23.Si chiar ei:daca nu staruiesc in necredinta,vor fi altoiti;caci Dumnezeu poate sa-I altoiasca iaras.24.Fiindca,daca tu,care ai fost taiat dintru’un maslin,care din fire era salbatec,ai fost altoit,impotriva firii tale,intr’un maslin bun,cu cat mai mult vor fi altoiti ei,care sant ramuri firesti,in maslinul lor? Romani cap 11 vers 23,24.
  Stim ca evrei aproximativ inca de prin anul 80 dHR,au fost imprastiati prin lume pana in anul 1948,cand sa reinstaurat poporul evreu.
  Exemplu din Biblie:17.Fiul omului,cei din casa lui Israel,cand locuiau in tara lor,au spurcat-o prin purtarea lor si prin faptele lor;asa ca purtarea lor a fost inaintea Mea ca spurcaciunea unei femei in timpul necuratiei ei. 18.Atunci Mi-am varsat urgia peste ei,din pricina sangelui pe care-l varsasera(Domnul Isus) in tara si din pricina idolilor cu care o spurcasera.19.I-am risipit printre neamuri si au fost imprastiati in felurite tari;i-am judecat dupa purtarea si faptele lor rele.Ezechiel cap 36 vers 17,18,19.

  Mai stim ca de prin anul 1948 pana in 2008,foarte multi evrei sau intors inapoi ,in tara lor de bastina Israel. In Biblie gasim si unele relatari,cu privire la reintoarcerea evreilor in tara lor Israel.
  Exemplu din Biblie:24.Caci va voi scoate dintre neamuri,va voi strange din toate tarile si va voi aduce iaras in tara voastra.Ezechiel cap 36 vers 24.
  Trebuie recunoscut un lucru foarte important si anume :evrei nu aveau cum sa recapete Israelul(pamantul&prada) care era sub dominatie araba,fara puterea Lui Dumnezeu.Sa nu uitam ca lumea araba este foarte mare si din punct de vedere numeric(populatie)dar si ca suprafata teritoriala
  .In Biblie putem observa cum Dumnezeu prezice chiar si pe timpul lui Isaia ,ca evrei isi vor recapata tara prin puterea Lui Dumnezeu.
  Exemplu din Biblie:24.Se poate lua prada celui puternic?Si poate sa scape cel prins din prinsoare? 25.Da,zice Domnul,prada celui puternic ii va fi luata si cel prins de asupritor va scapa;caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai si voi scapa pe fiii tai (fiii tai =Israel). Isaia cap 49 vers 24,25.
  Concluzie finala:In toate aceste lucruri mentionate mai sus,trebuie sa intelegeti ca poporul evreu reprezinta smochinul din care santem altoiti si noi neamurile.
  Alt lucru de inteles ar fi ca insasi Isus ne spune sa privim la evrei(smochin)cand vor reveni din nou in tara lor,pentru ca nu va mai fi mult timp de la revenirea lor si Isus va reveni(rapirea)!!!
  Sa nu uitam ca poporului evreu i sa fragezit si infrunzit mladita,adica:aceasta tara(smochinul=Israel)sa pus pe picioare economic ,sa dezvoltat foarte mult,a devenit o tara prospera,roditoare,a devenit matura si acum gata de a da roade.

  Inca ceva:Israel a fost o tara pustiita,neroditoare,care in ultimii ani,sa dezvoltat foarte mult si milioane de evrei au revenit in tara lor de bastina.
  Fragezit = 1.a deveni fraged. 2.fragezime 3.prospetime 4.gingasie. 5.finete 6.delicatese.
  Infrunzit= 1.plin de frunze. 2.caruia ia dat frunza.

  Ce inseamna uraciunea pustiirii!?Si venirea Domnului Isus!!!?

  Sa vedem in Biblie:15.De aceea,cand veti vedea,,uraciunea pustiirii”,despre care a vorbit proorocul Daniel, ,,asezata in locul sfant” (Tara Sfanta=Israel) cine citeste sa inteleaga! 16.atunci,cei ce vor fi in Iudea,sa fuga la munti;17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina.18.si cine va fi la camp,sa nu se intoarca sa-si ia haina.19.Vai de femeile,cari vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in zilele acelea!29.Indata dupa acele zile de necaz,soarele se va intuneca,luna nu-si va mai da lumina ei,stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor vor fi clatinate.30.Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului,toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.Matei cap 24 vers 15,16,17,18,19,29,30.

  Raspuns =20.Cand veti vedea Ierusalimul incojurat de osti,sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.Luca cap 21 vers 20.

  Concluzie:Din ce putem observa din toate aceste versete,vedem ca uraciunea pustiiri inseamna Ierusalimul inconjurat de osti vrajmase,care vin sa distruga(pustiiasca)si sa fure.Totodata vedem ca se refera la o actiune de moment,de scurta durata:(17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina

  .Matei cap 24 vers 17 ).In final dupa toate astea:Indata dupa acele zile de necaz,vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare Slava.
  Cine sant acesti pustiitori,vrajmasi ai Israelului!?

  Exemplu din Biblie: 2.Fiul omului, intoarce-te cu fata spre Gog, din Tara lui Magog, spre domnul Rosului, Mesecului si Tubalului, si profeteste impotriva lui.3. Si spune: „Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: „Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului.4. Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia; 5.impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia (Iranul de azi), Etiopia (Somanlia si Etiopia de azi), Put (Libia de azi), toti cu scut si coif: 6.Gomerul (Turcia si parte din Germania de azi), cu toate ostile lui, tara Togarmei (Turcia de azi si Armenia), din fundul miazanoaptei(tarile nordice), cu toate ostirile sale, popoare multe impreuna cu tine!). 7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor! 8.Dupa multe zile, vei fi in fruntea lor; in vremea de apoi, vei merge impotriva tarii, ai carei locuitori, scapati de robie, vor fi stransi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustiiti ; dar fiind scosi dintre mai multe popoare, vor fi toti linistiti in locuintele lor.
  9. Iar tu ( Gog din Biblie= Multime de popoare,Domnul Rosului= Rusia ,,Seful Comunismului” reprezentata prin denumirile Rosului, Mesecului=Moscova si Tubalului=Tobolscul(o localitate)din Polonia, ) te vei sui , vei inainta ca o furtuna, vei fi ca un nor negru care va acoperi tara, tu cu toate ostile tale si multe popoare cu tine”.Ezechiel cap 38 vers 2,3,4,5,6,7,8,9.

  Exemplu din Biblie:3.Ci Domnul Se va arata si va lupta impotriva acestor neamuri,cum S’a luptat in ziua bataliei.12.Dar iata urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele,care vor lupta impotriva Ierusalimului.Le va putrezi carnea stand inca in picioare,le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura. Zaharia cap 14 vers 3 si 12.

  Nu uitati :Lumea araba nu crede in Biblia crestina,ei au biblia lor ,,coranul”.

  Care este Templulul Lui Dumnezeu si cum arata!???
  Tot la fel o intrebare simpla,daca cercetezi Biblia.Sant atatea idei in lumea asta ca te doare capul de atatea aberatii mincinoase.Ce asteapta unii ca sa vezi tu nebunie:Construirea unui templu pamantesc in Ierusalim, unde sa vina o persoana sa se dea drept Dumnezeu,altii cica este de samanta evreu si ca n-a oamenii asteapta tot felul de aberatii,prostesti! Dar oamenilor,fratilor trezitiva pana nu este prea tarziu,din somnul cel de moarte al pacatosilor!
  Priviti raspunsul ce templu are Dumnezeu,nu de caramida,sau tot felul de materiale de constructii:
  Exemplu din Biblie:16.Nu stiti ca voi santeti Templul lui Dumnezeu si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi? 17.Daca nimiceste cineva Templul lui Dumnezeu,pe acela il va nimici Dumnezeu;caci Templul lui Dumnezeu este sfant:si asa santeti voi. 1 Corinteni cap 3 vers 16.
  Exemplu din Biblie:9.Caci noi santem impreuna lucratori cu Dumnezeu.Voi santeti ogorul lui Dumnezeu,cladirea lui Dumnezeu.1 Corinteni cap 3 vers 9.
  Exemplu din Biblie:46.David a capatat mila inaintea lui Dumnezeu si a cerut sa ridice o locuinta pentru Dumnezeul lui Iacov. 47.Si Solomon a fost acela care I-a zidit o casa. 48. Dar Cel Prea Inalt nu locuieste in lacasuri (temple+biserici) facute de maini omenesti,cum zice proorocul: 49.Cerul este scaunul Meu de domnie si pamantul este asternutul picioarelor Mele,zice Domnul,sau care va fi locul Meu de odihna? Faptele Apostolilor cap 7 vers 46,47,48,49.
  Exemplu din Biblie:24.Dumnezeu,care a facut lumea si tot ce este in ea,este Domnul Cerului si al Pamantului si nu locuieste in temple facute de maini. Faptele Apostolilor cap 17 vers 24.
  Exemplu din Biblie:5.Si voi,ca niste pietre vii,santeti ziditi ca sa fiti o casa (templu) duhovniceasca,o preotie sfanta sa aduceti jertfe duhovnicesti,placute lui Dumnezeu,prin Isus Hristos. 1 Petru cap 2 vers 5.

  Exemplu din Biblie: 6.Dar Hristos este credincios ca Fiu,peste casa Lui Dumnezeu.Si casa (templu) Lui santem noi,daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam. Evrei cap 3 vers 6.
  Concluzie finala Templu:Deci corpul uman este considerat Templu Lui Dumnezeu.Dumnezeu nu recunoaste ca fiind Templul Lui o cladire facuta de om din tot felul de materiale de costructii!!! Nici Apostolii nu recunosc ca Templul Lui Dumnezeu este o cladire din diferite materiale de constructii .
  Oamenii au inventat aceasta idée,cum ca:Templul Lui Dumnezeu este o constructie din diferite materiale, precum ar fi:piatra,caramida,ciment. etc
  Daca mergem in urma cu 2000 de ani,putem observa, cum ca : Evreii asteptau pe Mesia ca sa vina in lume sub forma de ,,Eliberatorul Ierusalimului” alungand ostile straine prin varsarea sangelui (omorarea) romanilor ce stapaneau la accea vreme.
  Dar Isus a venit in lume cu alt scop, total diferit fata de cum se asteptau Evreii.La fel si in zilele noastre,crestinii asteapta daramarea Moscheii lui Omar, aflata in Ierusalim , care este un sanctuar sacru islamic, construit în 685 & 691 si apoi construirea altui Templu peste cel daramat ,in care sa se aseze Antihristul.Dar nu este asa.
  Va indemn sa cercetati Biblia mai amanuntit inainte de a face niste afirmatii aberante !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sfarsitul Lumii nu vine cu Balauri cum zic unii,Totul este sub forma Politica !!!!!!!!!!!
  Papa Antihristul=Omul Faradelegii!!!!!!!
  Declaratii Socante+Eretice +Mincinoase=Diabolice

  1.Exemplu declaratii mincinoase:(Papa) Noi tinem pe pamânt locul Atotputernicului Dumnezeu” ( Papa Leon XIII – 20 iunie 1894)

  1.Exemplu declaratii adevarate din Biblie:12.Şi întru nimeni altul nu este mântuirea, căci nu este sub cer nici un alt nume, dat între oameni, în care trebuie să ne mântuim noi.Faptele Apostolilor cap 4 vers 12.
  1.Exemplu declaratii adevarate din Biblie:Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5. Concluzie:Deci nu Papa,Maria nimeni, decat Isus prin Duhul Lui Cel Sfant.!!!

  2.Exemplu declaratii mincinoase.(Papa)„Tu esti pastorul, tu esti vindecatorul, tu esti directorul, tu esti stapânul casei, în sfârsit, tu esti un alt dumnezeu pe pamânt.” (Chr. Marcellus – predica la Conciliul V Lateran, sesiunea IV 1512)

  2. Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 3. Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.Exodul cap 20 vers 3.

  2. Inca un exemplu adevarat din Biblie::7.Sant rusinati,toti cei ce slujesc icoanelor si care se falesc cu idolii:toti dumnezeii se inchina inaintea Lui ( Lui=Dumnezeu).9.Caci Tu,Doamne,Tu esti Cel Prea Inalt peste tot pamantul,Tu esti prea inaltat mai pe sus de toti dumnezeii.Psalmii cap 97 vers 7,9.

  3.Exemplu declaratii mincinoase(Papa) „Parintele si învatatorul tuturor crestinilor” (Conciliul de la Florenta, 1439)

  3. Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 8.Voi sa nu va numiti Rabi!Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos si voi toti santeti frati.9.Si ,,Tata”sa nu numiti pe nimeni pe pamant;pentruca Unul singur este Tatal vostru:Acela care este in ceruri. 10.Sa nu va numiti ,,Dascali”;caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul. Matei cap 23 vers 8,9,10.

  4.Exemplu declaratii mincinoase: „Papa este purtatorul cheilor si deschizatorul usii; el formeaza un singur consistoriu (sfat) cu Dumnezeu; si nu se poate face apel la cineva mai sus decât papa. Nu se poate intra în legatura cu Dumnezeu si în viata vesnica fara mijlocirea lui.”(Augustinus Triumphus)

  4.Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 8.Drept raspuns,Isus i-a zis; Inapoia Mea,satano!Este scris;Sa te inchini Domnului,Dumnezeului tau si numai Lui sa-i slujesti.Luca cap 4 vers 8.
  4.Inca un exemplu adevarat din Biblie: 12.Şi întru nimeni altul nu este mântuirea, căci nu este sub cer nici un alt nume, dat între oameni, în care trebuie să ne mântuim noi.Faptele Apostolilor cap 4 vers 12.
  4. Si inca un exemplu adevarat din Biblie: 5.Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5. Concluzie:Deci nu Papa,Maria nimeni, decat Isus prin Duhul Lui Cel Sfant.!!!

  5.Exemplu declaratii mincinoase: „Papa are o atât de mare autoritate si putere încât el poate modifica, explica si interpreta chiar legile divine, fiindca puterea sa nu este a unui om, ci a unui dumnezeu, si el actioneaza în locul Iui Dumnezeu pe pamânt, cu deplina putere de a lega si dezlega oile sale.” (Lucius Ferraris, Venetia, 1772)

  5.Exemplu cuvinte adevarate din Biblie :18.Marturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta ca,daca va aduga cineva ceva la ele,Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. 19.Si daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei proorocii,ii va scoate Dumnezeu partea lui dela pomul vietii si din cetatea sfanta,scrise in cartea aceasta.Apocalipsa cap 22 vers 18,19.

  5.Inca un Exemplu adevarat din Biblie: 25.El (El = Antihristul + Omul Faradelegii ) va rosti vorbe de hula impotriva Celui Prea Inalt,va asupri pe sfiinti Celui Prea Inalt si se va incumeta sa schimbe vremile si legea. Daniel cap 7 vers 25.

  6.Exemplu declaratii mincinoase : „Noi, mai mult, proclamam, declaram si ne pronuntam ca este deasemenea necesar pentru mântuirea oricarei fiinte umane, sa fie supus Pontifului Roman (Papa).” (Bonifaciu VIII-1302)

  6.Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 12.Şi întru nimeni altul nu este mântuirea, căci nu este sub cer nici un alt nume, dat între oameni, în care trebuie să ne mântuim noi. Faptele Apostolilor cap 4 vers 12. Concluzie:Deci doar prin Isus,prin Duhul Lui Cel Sfant!!

  7.Exemplu declaratii mincinoase : (Papa) „Cea mai mare putere în lume. Loctiitorul FIULUI LUI DUMNEZEU întrupat, a luat loc în tribunalul sau” (H.E.Manning- Puterea temporala ,a loctiitorului lui Iisus Christos, Londra 1862)

  7. Exemplu declaratii adevarate din Biblie:27.Si I-a dat putere sa judece,intrucat este Fiu al Omului. Ioan cap 5 vers 27.

  7. Inca un exemplu declaratii adevarate din Biblie: 14. I S’a dat stapanire,slava si putere imparateasca,pentru ca sa-I slujeasca toate popoarele,neamurile si oamenii de toate limbile.Stapanirea Lui este vesnica si nu va trece nicidecum si imparatia Lui nu va fi nimicita niciodata. Daniel cap 7 vers 14.

  7.Inca un exemplu declaratii adevarate din Biblie:18.Isus Sa apropiat de ei,a vorbit cu ei si le-a zis:Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant.Matei cap 28 vers18.

  8.Exemplu declaratii mincinoase: La ceremonia încoronarii ,,Papa primeste tiara cu cele trei coroane si sa stii ca tu esti Parintele printilor si regilor. Conducatorul lumii,Loctiitorul Mântuitorului nostru Iisus Christos!” I(P.Hutchinson. „20 secole de crestinism” 1959. New York) Ev 1:6 ”

  9.Exemplu declaratii mincinoase:(Papa) „De oameni vânator [i.e. pescar de oameni] dumnezeiesc, Hristos pe tine te-a facut, încredintându-ti turmele Bisericii Sale”….„mai mare decât apostolii”…. „puietor de lege”…„Petre slavite” .verhovnic pururea slavit ca soarele ceresc” (Marturiile cartilor bisericesti ortodoxe despre papa—Pr.Dr.I.Stanciu, ed.II 1937, Craiova).
  Reamintesc:
  Sfarsitul Lumii nu vine cu Balauri cum zic unii,Totul este sub forma Politica !!!!!!!!!!!
  Alte cateva exemple de Faradelegi si Taine facute de Catolici !!!!!!!!!!!!!!!!

  Masoneria(total satanica),iezuitii(fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu vaticanul ,, catolicismul” (babilonul curva cea mare)din Apocalipsa!Exemplu din Biblie:
  5. Pe frunte purta scris un nume, o taina: „Babilonul cel mare, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului.”

  Exemplu- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui Abraham. Lincoln…

  Exemplu-1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

  Motivele pentru asasinarea lui JFK au inclus:
  1. Fratele său Robert a zdrobit niște mafioți.

  2. John F. Kennedy reducea “operațiunile negre” ale CIA.

  3. John F Kennedy amenințase că va desființa CIA;

  4. John F Kennedy tipărise bani în afara Rezervei Federale; și

  5. John F Kennedy se pregătea să termine timpuriu războiul din Vietnam. “- 1956-1976, Razboiul din Vietnam.

  “…Vaticanul s-a opus mișcării [pentru un Vietnam independent] pentru că el dorea să-și oprească și să controleze fostele colonii franceze; în acest scop a complotat pentru înființarea unui Vietnam controlat de către [romano-] catolicii vietnamezi [Nota ed.: o minoritate redusă].” …

  1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) … iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE…dupa peste 1000 de ani de ‘teroare’. (razbunarea iezuita pentru ‘fenomenul’ 1773…dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican… prin aparatul inchizitiei si al cruciadelor… un imens pericol …”parea ranita fiara”… dar NU era…Vaticanul revine…!!!

  – 1814 , Iezuitii ‘arunca’ (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit.

  Din acest an, 1814, Iezuitii nu vor mai ‘lasa’ niciodata nesupravegheata activitatea Papei (cel imbracat in alb) din dorinta de a nu se mai repeta niciodata ‘fenomenul’ 1773 atunci cand Iezuitii au fost suprimati general.
  – Asa se explica si de ce Papa (cel alb) are ca si confessor un preot Iezuit. Ce nevoie ar avea un papa de confesor cand el se considera infailibil (fara greseala)… ???!!!

  Exemplu – 1933, Adolf HITLER vine la PUTERE prin interventia lui Franz Von Papen, Cavaler de Malta, romano-catolic subordonat Ordinului Iezuit. si interventia Partidului romano-catolic « CENTRUM » din Bavaria si bineinteles Papa Pius XII.
  :“Iezuiții prin acoperirea Vaticanului, care dețineau controlul asupra celui de-Al Treilea Reich ocult și homosexual al lui Adolf Hitler… au instalat dictatori-marionetă pe tot cuprinsul Europei. Aceștia au fost:
  1.Germania bavareză și Al Treilea Reich – Adolf Hitler;
  2. Italia –Benito Mussolini;
  3.Franța de după ‘Vichy’ –Henri Philippe Petain;
  4. Spania -Francisco Franco;
  5.Austria – Seyss-Inquart;
  6. Polonia – Frank;

  7. Slovacia – Preotul iezuit Tiso;
  8. Croația – Ante Pavelitch ((Nota ed.: scriere alternativă: Pavelic))și, 9.Belgia – Degrelle.

  Toți acești dictatori romano-catolici, controlați de către iezuiți și care urau evreii au fost loiali celui mai mare criminal de război dintre toți, țarul papal Pius XII și maestrul său, generalul [superior] iezuit Wlodimir Ledochowski.”

  Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.)
  Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.)

  – 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul ‘cavalerii templieri’ care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312… apare sub o noua denumire…’FRANCMASONERIA’ !!!

  – 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian… condusa de …Lorenzo Ricci, general iezuit…!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior).

  – 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza …Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)

  – 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu … Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia…(1) bani pentru revolutie…(2) bani pentru …ridicarea lui B. Napoleon.

  (Rotschild si familia lor sunt numiti „Gardienii tezaurului Vaticanului”…)
  „Cunoscând că familia Rothschild este o importantă familie evreiască, am căutat-o în Enciclopedia Judaica și am descoperit că poartă titlul de ‘Paznici ai tezaurului Vaticanului’…. Numirea lui Rothschild i-a dat curții papale negre un caracter privat și secret financiar absolut. Cine ar căuta vreodată la o familie de evrei ortodocși cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice? — F. Tupper Saussy, Conducătorii răului, Harper Collins, paginile 160, 161

  Membrii familiei Rothschild au fost iezuiți care și-au folosit originea evreiască ca fațadă pentru a le acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, lucrând prin intermediul lui Rothschild și Biddle, au căutat să câștige controlul asupra sistemului bancar al Statelor Unite.”

  – 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica ‘Grand Orient’.

  – 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor ‘Marele Frederick’ al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)… centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea … FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA…!!!

  – 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) …cu Iacobinii lor… conduc Revolutia franceza…!!!

  Iezuitii prin catolicism (Vatican) distrug adevarul si creatia…indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc…totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.


  Exemplu: Transferarea zilei saptamanale de odihna (Shabatul) din ziua a saptea (sambata) in ziua intai a saptamanii (duminica) s-a realizat prin hotararea bisericii romano-catolice in Conciliul de la Laodicea (366 dHr.)
  Exemplu :Timp de peste 600 ani (intre secolele 9-15) Papii s-au servit de documentul falsificat Donatio Constantini (Dania împaratului Constantin cel Mare) spre a-si justifica pretentia de rol conducator in lumea crestina.

  Constantin cel Mare(un sfant fals inventat=criminal) a fost primul împarat roman care s-a convertit la crestinism. Drept recunostinta pentru faptul ca papa Silvestru l-ar fi vindecat de lepra, ar fi acordat printr-un document scris in anul 315 dreptul de domnie a papei Silvestru (si a viitorilor papi) asupra Romei, Italiei si provinciilor romane din estul bazinului mediteranean. Dania ar fi recunoscut totodata si primatul spiritual al Sfântului Scaun(ce sfantul scaun nebunilor) asupra tuturor bisericilor lumii. Donatio Constantini (cuprinzand cca 3.000 cuvinte) a fost mentionat însa pentru prima data in secolul 9, constituind o arma redutabila in cadrul aprinselor dispute pentru întâietate dintre biserica de Vest (Roma) si cea Est (Constantinopol).

  Controversa a culminat cu Marea Schisma din anul 1054, dupa care cele doua mari biserici (catolica si ortodoxa) s-au despartit. Multi papi s-au bazat pe acel act, a carei autenticitate nu a fost pusa la indoiala timp de peste 600 ani. Nikolaus von Kues (1401-1464), o somitate istorica a vremii, a observat pentru prima data ca actul Donatio Constantini nu a fost amintit niciodata in lucrarile istorice ale episcopului Eusebius, contemporanul si biograful împaratului Constantin cel Mare. Cercetarile ulterioare au confirmat faptul ca Donatio Constantini este un fals istoric, intocmit probabil in jurul anului 760 spre a sustine primatul papal.

  Exemplu -1997, Iulie 17 Sfântul scaun (ce scaun sfant nebunilor,catolici) este aprobat în calitate de observator la Organizația Mondială a Comerțului.

  Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginati. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.

  -ALTA BOMBA…11 SEPTEMBRIE 2001…PRIVITI CINE VIZITEAZA VATICANUL IN 2001, INAINTE DE ‘ATACUL TERORIST’… TOTI MAI MARII LUMII (CARE SUNT MASONI) TREC PE LA VATICAN INAINTE DE ‘EVENIMENTE’ MAJORE…
  2001, iulie, 23: La Castelgandolfo, Ioan Paul al II-lea îl întâmpină pe președintele SUA George W. Bush.

  Un exemplu mai Rusinos:Preoti catolici acuzati ca ar fi hartuit sexual seminaristi si copii din corul bisericesc!!!!

  Se pare ca reclamatii de acest gen asupra preotilor catolici,se intampla in mai multe tari!!

  Scandalurile preoţilor pedofili s-au succedat în ultimii ani în Statele Unite, de cele mai multe ori conducând la acorduri care au subminat reputaţia şi finanţele Bisericii Catolice.

  Arhidieceza din Los Angeles a acceptat sa plateasca 660 de milioane de dolari unui numar de peste 500 de victime ale abuzurilor sexuale ale pedofililor si homosexualilor din randurile clerului (preotii) catolic American!!!!

  Implicata in numeroase scandaluri de pedofilie, Biserica catolica americana a platit deja 2,1 miliarde de dolari victimelor abuzurilor sexuale.
  O concluzie:De unde au catolici atatia bani!?????????!!!!

  Concluzie finala Taine si Faradelegi:Taine si Faradelegi facute in ascuns de Catolici (Vatican in frunte cu Papa Antihristul+Masoni+Iezuiti. etc) sant mult mai multe fata de cate am enumerat in acest document!!!!!!
  Va aduc in vedere ca:

  Taina = Ceea ce este neînţeles, nedescoperit, nepătruns de mintea omenească: 1. secret . 2. mister. 3. ascunziş. 4.ascunzatoare. 5.cotlon. 6.particular. 7.intim…….Fapt care nu poate fi divulgat.

  Faradelege = Faptă care contrazice legile juridice sau morale: 1.contravenţie. 2.ultraj. 3.hulă. 4.încălcare. 5.nelegiuire. 6.josnic. 7.mizerabil. 8.misel. 9.nele-giuit. 10.nemernic. 11.nedemn. 12.netrebnic. 13.ticalos. 14 marsav…..Fapta rea.

  Sa nu uitam ca aceasta Taina a tuturor faradelegilor , a inceput sa prinda viata inca de pe vremea Apostolilor!!!!

  Exemplu din Biblie:7.Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze;trebuie numai ca cel ce o opreste (Duhul Sfant) acum ,sa fie luat din drumul ei (Duhul Sfant,Rapirea).2 Tesaloniceni cap 2 vers 7.

  Exemplu din Biblie:5.De aceea sa nu judecati nimic inainte de vreme,pana va veni Domnul,care va scoate la lumina lucrurile ascunse in intunerec si va descoperi gandurile (Taina Faradelegii) inimilor. 1 Corinteni cap 4 vers 5.

  Sa nu uitam ca exact atunci cand vine Isus se va arata aceasta taina pentru toti oamenii de pe pamant,chiar si pentru cei care nu sant pe calea mantuirii. Si orice lucru marsav,facut in ascuns de mai marii Religiosi + Politici,sau de orice alta persoana va fi data pe fata in timpul venire Domnuui Isus Hristos !!!!!!!!

  Exemplu din Biblie:8.Si atunci se va arata acel Nelegiuit,pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale,si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. 2Tesaloniceni cap 2 vers 8.
  Exemplu din Biblie: 7.Imi voi face cunoscut Numele Meu cel sfant in mijlocul poporului Meu Israel si nu-I voi mai lasa sa-Mi pangareasca Numele Meu cel sfant;ci vor sti neamurile ca Eu sant Domnul,Sfantul lui Israel.Ezechel cap 39 vers 7
  .Fratilor acum stiti Taina faradelegilor facute de papi (catolici) de alungul istoriei.
  .Daca ai citit aceste texte,acum ai aflat Taina.

  .Vine Isus,Vine Isus,Vine Isus !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  .Exemplu din Biblie: 4. Voi insa, fratilor, nu santeti in intuneric, ca sa va apuce ziua aceea ca un hot. 1 Tesaloniceni cap 5 vers 4.

  .Vine Isus!!!!!!!! .Esti gata ????

  .Daca nu!!! .Fi gata !!!!!!!!!!!

  .Razboiul din Fasia Gaza si Criza Financiara Mondiala!!!!!!!!!

  .Aceste doua probleme impreuna cu alte revolte vor declansa o dezordine mondiala care va afecta intreaga planeta : Oamenii se vor impacienta din cauza lipsei de hrana si a altor nevoi recurgand la tot felul de metode inhumane pentru supravietuire !!!

  In urma problemelor aparute , multe tari vor vota anumite decizi, care nu vor duce deloc spre o lume mai buna, ba din contra totul va merge spre Distrugerea Omenirii (Ingradirea Libertatii Umane ).

  Indemn urgent de facut din Biblie!!!!!!! 33.Luati seama,vegheati si rugati-va;caci nu stiti cand va veni vremea aceea. 35.Vegheati dar,pentruca nu stiti cand va veni stapanul casei:sau seara,sau la miezul noptii,sau la cantarea cocosilor,sau dimineata.36.Temeti-va ca nu cumva,venind fara veste,sa va gaseasca dormind. 37.Ce va zic voua,zic tuturor: Vegheati!” Marcu cap 13 vers 33,35,36,37.

  Exemplu din Biblie :4. Dar voi, fratilor, nu sunteti in intuneric, pentruca ziua aceea sa va prinda ca un hot.
  5. Voi toti sunteti fii ai luminii si fii ai zilei. Noi nu suntem ai noptii, nici ai intunerecului.
  6. De aceea sa nu dormim ca ceilalti, ci sa veghem si sa fim treji.
  7. Caci ceice dorm, dorm noaptea; si ceice se imbata, se imbata noaptea.
  8. Dar noi, care suntem fii ai zilei, sa fim treji, sa ne imbracam cu platosa credintei si a dragostei, si sa avem drept coif nadejdea mantuirii.
  9. Fiindca Dumnezeu nu ne-a randuit la manie, ci ca sa capatam mantuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos,
  10. care a murit pentru noi, pentruca, fie ca veghem, fie ca dormim, sa traim impreuna cu El. 1 Tesaloniceni cap 5 vers 1,2,3,4,5,5,7 .


  http://fymaaa.blogspot.com/2008/09/top-300-filme-si-documentare-netraduse.html
  o

  .

  Catolicismul (Vaticanul ) = Institutie Criminala +Eretica+ Demonica + Antihrista !!!!!!!!!!!

  Inchizitia a fost o instanta judecatoreasca instituita de biserica catolica, prin decretul papei Gregor IX in anul 1231, in scopul depistarii si reprimarii sângeroase a asa-zisilor „eretici”.

  Sarcina interogatoriilor, persecutiilor, torturilor si arderilor pe rug a fost preluata de catre ordinele calugaresti ale Franciscanilor si Dominicanilor.
  In fruntea inchizitiei a stat un Mare Inchizitor. Inchizitia a constituit una din cele mai grave erori savârsite de Biserica Romano-Catolica, care a dus la crime pe scara de masa impotriva umanitatii.

  Dupa ce Romano-Catolicismul si-a consolidat puterea in Evul Mediu, cetatenii cu vederi liberale, care nu se aliniau cu dorintele catolicilor , nu intotdeauna biblice,ba din contra cu pretentii Demonice ,ale Bisericii oficiale pusa cu forta (catolicismul ) , au inceput sa fie priviti ca „eretici”, ca inamici ai societatii.
  La doi ani dupa masacrarea ereticilor (voi santeti eretici catolicilor) albigenzi, Papa Grigore IX publica documentul asa zis apostolic (catolici = apostolii satanei )Excommunicamus (20 aprilie 1231) prin care anunta infiintarea unui tribunal supranational care sa judece cazurile de erezie.
  Intentia Papei Grigore IX stabilea ca obligatorie efectuarea unei anchete care sa confirme sau sa infirme temeinicia acuzatiei de erezie. Tribunalul a primit numele de inchizitie (l.lat. inquisitio = cercetare, ancheta).
  Inchizitia a functionat mai mult in tarile din sudul si vestul Europei, in special in Spania si a inceput a judeca pe toti aceia care au incercat sa raspândeasca printre credinciosi invataturi asa-zise false in materie religioasa, in dauna credintei.
  Biserica catolica a considerat firesc sa aiba si ea un for care sa ceara socoteala celor care nu acceptau invataturile dictate de catolici prin Papa ( Antihristul ) fara a fi – dupa parerea ei – competenti; aceasta a fost Inchizitia.
  Ea a jucat un mare rol mai ales in istoria Evului Mediu. Condamnarile care s-au facut se datoreaza principiilor considerate optime pentru a apara ordinea publica lezata prin invataturile asa-zise eretice.

  Când era semnalata prezenta unor invataturii diferite de cele catolice ,se anunta o ancheta: ori se deplasa tribunalul la fata locului, ori erau convocati suspectii, in corpore, la centru.
  Când era vorba de cazuri particulare, celui in cauza i se trimitea o citatie prin parohia teritoriala. Neprezentarea la locul stabilit in termen de 30 de zile atragea dupa sine excomunicarea, fapt care reducea sansele la proces.
  Adus in fata Tribunalului, suspectul era pus sa jure ca va spune adevarul, dupa care era interogat si un notar consemna intrebarile si raspunsurile.
  Mijloacele dure de constrângere fizica (tortura)erau folosite in cazul in care cel anchetat refuza sa raspunda la intrebari.
  Asa-zisul eretic care isi retracta ( era fortat sa accepte invataturile catolicilor, unii cedau in favoarea catolicilor din cauza amenintarilor cu moartea ) erorile primea o sanctiune ispasitoare, dupa gravitatea constatata arbitrar.

  Categorii de pedepse degradante date de Inchizitie inculpatilor:
  – posturi indelungate, opere de binefacere,, zidirea unei biserici, pelerinaje la locurile sfinte.

  – participarea la celebrari liturgice comunnitare stând intr-un colt al bisericii, descult si cu o lumânare aprinsa in mâna.

  – purtarea unui semn distinctiv, cusut pe haine, ori purtarea unor vesminte de culoare speciala.

  – amenzi, confiscarea bunurilor, interdictiia indeplinirii anumitor functii publice.

  – inchisoarea pe un timp determinat sau pe viata.

  – condamnarea la moarte.

  Cei care aveau legaturi cu diferite idei (religii) ori cu eretici erau excomunicati.
  Când un eretic refuza sa retracteze sau când recidiva, Tribunalul inchizitorial il incredinta judecatorului civil, care, de regula, ii pregatea rugul.
  Majoritatea inchizitorilor au dat Inchizitiei o fata monstruoasa (Thomas de Torquemada, Conrad de Marbourg, Robert cel Mic, Pierre Cauchon, Jean le Maitre, Bernard Gui s.a.), compromitând masiv Biserica.
  Au existat si inchizitori ceva mai corecti, unii dintre ei fiind declarati ulterior de Biserica chiar sfinti (Sf. Petru din Verona, Sf. Fidelis de Sigmaringen, Sf. Ioan Capistran).Cum spui ca este sfant cand ala omoara oameni, dracilor catolici + demoni criminali !!!
  Biserica a declarat sfinti si martiri si pe unii dintre cei pe care Inchizitia i-a chinuit, condamnat la ani grei de temnita sau i-a ars pe rug (Tereza de Avila, Ioana d’Arc, arhiepiscopul de Toledo s.a.).
  Oricât ar parea de straniu, Biserica Romano-Catolica nu a renuntat formal la Inchizitie decât in 1908, prin reorganizarea eclesiastica produsa sub papa Pius al X-lea.
  In timpul inchizitiei au fost omorati milioane de oameni, de catolici !!!!Nu uitati Hitler a fost pus la conducere tot de catolici !!!
  Dar nici pâna azi Biserica Romano-Catolica nu a condamnat Inchizitia ca institutie criminala si nu a renuntat la incetarea de varsare de sange uman, bagandusi coada diabolica in toate crimele facute chiar si in razboiul 1 mondial si 2 mondial,continund pana in zilele noastre cu tot felul de pretentii satanice !!
  Concluzie legat de catolicism : Din punct de vedere Dumnezeiesc si Uman (moral ) aceasta institutie in frunte cu Papa (Antihristul ) nu ar trebui sa mai existe,cu invataturile ei demonice cu tot,ar trebui desfintata !!!!!!!!!!!
  Va intreb pe dvs : Cum se poate lasa un bolnav mintal, un criminal in serie in libertate ???
  Asa este aceasta religie catolicismul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Numarul Fiarei 666 catolicismul (vatican) !!!!!
  Priviti tehnica de mai jos, practicata de Vatican prin Iezuiti si ‘ramificatiile’ lor ( de exemplu masonii ).
  “Dialectica hegeliană este o tehnică folosită în mod comun pentru a se propune un rezultat dorit. Ea este un proces alcătuit din trei etape după cum urmează…

  .TEZA- Se creează intentionat o problemă.
  .Exemplu problema inventata : Terorismul !!!
  .ANTITEZA – Se creează opozitia fată de problemă.
  .Exemplu : Ca sa combatem ‘ Terorismul ‘ trebuie sa monitorizam oamenii cu ajutorul Microcipului !!!
  .SINTEZA – Rezultatul dorit este propus ca solutie.
  Exemplu : Implantare cu Microcip la oamenii obligatoriu, cine nu accepta acest Microcip este considerat Terorist !!!!!
  – 1982, Iunie 7 Ioan Paul al II-lea se întâlneste cu președintele SUA Ronald Reagan pentru prima oară; ei se angajează să lucreze pentru pace si dreptate mondiale. (Nu uitati de originea ‘spirituala a lui Reagan, membru in Loja Masonica, impreuna cu Papa formeaza o noua « Alianta Sfanta » pentru a lupta impotriva Comunismului.).
  .« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin – rang inalt), ” Cheile acestui sange-Keys of this blood” in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie…o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale – comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
  .El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa Antihristul .
  .In 2008, dupa ce comunismul a ‘cazut’ si noul dusman comun (terorismul) a aparut (nu uita de faptul ca Osama Bin Laden este mason de gradul 33 unul dintre cele mai mari grade din masonerie) si George Bush este mason…ar putea fi ‘ultima carte’ jucata…
  .In “Nasii-Perdele” vezi mentiunea despre aparitia unui ‘volum’ IMENS in mass-media, etc… anti-masonic…scopul… folosirea masonilor ca tap ispasitor pentru ca ei, Iezuitii, sa-si realizeze ‘proiectul’ cu sprijinul maselor.
  .Scopul final al Vaticanului si Americi este : O noua ordine mondiala , implantare cu Microcip 666 care inlocuieste banii, buletinul , permisul , absolut orice document . Fara acest Microcip sa nu poti cumpara sau vinde .
  Exemplu codul de bare de pe alimente !!! etc.

  .Acesta este numarul (semnul ) satanei specificat in Apocalipsa !!!
  .Nu il acceptati !!!

  .Declaratii Soc !!! David Rockefeller vorbind la ONU, 14 septembrie 1994 : ” Tot ce avem nevoie este o criza majora si natiunile vor accepta .. NOUA ORDINE MONDIALA “ = Implantare cu Microcip !!
  .Exemplu din zilele noastre :.MEMBRII CLUBULUI BAJA (BAJA BEACH CLUB) DIN SPANIA SUNT AUTOMAT CIPIZATI LA APLICATIA DE MEMBRU .
  .Cum sa porti portofelul cu tine cand ai pe tine o bluzita scurta care acopera partea de sus si o fusta minuscula pentru partea de jos?
  .S-apoi la Club te duci sa dansezi, sau nu crezi ca o poseta te-ar putea impiedica? Ei bine compania VeriChip a gasit solutia: Microcipurile.
  .Martea o “asistenta” a Clubului, cu o seringa speciala iti introduce capsula de numai cativa milimetri in orice zona a corpului doresti. Ai scapat de legitimatii, carti de credit, etc.

  CIPURILE IN CREIER – O REALITATE

  Va aduc in vedere ca: Noi nu ne temem de acest Microcip in sine (de tehnologie ) refuzam primirea acestui Microcip deoarece in spatele lui se afla o adevarata armata de dictatori cu intentii Diabolice !!!

  .Se pare ca acest Microcip odata implantat in corpul uman , poate avea o putere de controlare foarte mare asupra creierului uman , cu alte cuvinte poti fi controlat (telecomandat ) ca un robot , facand anumite lucruri , miscari nedorite precum un om fara discernamant .

  .Cu alte cuvinte poti comite o crima sau te poti sinucide fara sa realizezi acest lucru !!!!

  .Alt lucru ce ne determina sa refuzam acest Microcip ar fi ca :Persoanele din spatele acestui program de implantare la oameni cu Microcip te pot monitoriza secunda de secunda ,minut de minut , ora de ora , Non Stop , nemaiavand intimitate drept de libertate.

  .Din anumite surse am aflat ca un numar foarte mare de oameni la nivel global au acceptat implantarea acestui Microcip , de exemplu : Elevi de scoala ,soldati , oameni bolnavi psihici , bogati , politicieni etc.

  .Nu uitati numarul oamenilor care au acceptat implantarea acestui Microcip este tinut secret , numarul lor fiind chiar de milioane ( sute de milioane ) de oameni din intreaga lume !!!!!!!!

  .Politica lor pentru a determina omenirea sa accepte Microcipul , sune in felul urmator : „Te poate ajuta sa previi frauda , furtul de identitate , banii si rapirile „,prin simpla implantare a Microcipului rezolvi toate problemele dintru-un foc ..

  .Suna frumos , dar in acest fel ne vindem sufletele , devenim prizionerii lor .

  .Chiar si Dumnezeu ne spune sa nu acceptam acest semn ( Microcipul) deoarece ne lepadam de credinta, punandune mai mult increderea in acest Microcip.

  .Santem indemnati prin Biblie sa ne impotrivim acestui semn (Microcip ) indiferent de consecinte increzandu-ne mai mult in Dumnezeu ( Isus Hristos) prin Duhul Lui Cel Sfant . Amin .

  .Exemplu din Biblie : 9. Apoi a urmat un alt inger, al treilea, si a zis cu glas tare: „Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei, si primeste semnul ei pe frunte sau pe mana,

  .10. va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat in paharul maniei Lui; si va fi chinuit in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.

  .11. Si fumul chinului lor se suie in sus in vecii vecilor. Si nici ziua, nici noaptea n-au odihna cei ce se inchina fiarei si icoanei ei, si oricine primeste semnul numelui ei!

  .12. Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.

  .13. Si am auzit un glas din cer, care zicea: „Scrie: Ferice de acum incolo de mortii, care mor in Domnul!” -„Da”, zice Duhul; „ei se vor odihni de ostenelile lor, caci faptele lor ii urmeaza!” Apocalipsa cap 14 vers 10, 11,12,13.

  .Care este icoana fiarei ( catolicismul ) cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula , facuta de fiara a doua , S.U.A . care avea doua coarne ca ale unui miel, si vorbea ca un balaur din Apocalipsa capitolul 13 !!!!??????????

  Exemplu din Biblie: 14.Ea ( Ea = S.U.A ) a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia (catolicismul ) .Apocalipsa cap 13 vers 14.

  Raspuns: Sa ne gandim un pic…icoana vorbitoare este: computerul…..cine oare a inventat computerul si la imbunatatit?………..nu Americanii impreuna cu tot felul de oameni,din diferite tari?……….mai exact Bill Gates = Microsoft,aceasta corporatie are in toata lumea cateva sute de mii de colaboratori,in afara de angajatii Microsoft in numar aproximativ de 57000 de mii de oameni veniti din diferite tari.

  .Internetul a fost inventat in 1969 de catre Departamentul Apararii din cadrul guvernului american, ca modalitate de aparare impotriva rusilor. www (world wide web) a fost inventat de britanicul Tim Berners-Lee, in Elvetia, in 1989.

  Ce intelegeti prin ?:

  .Exemplu din Biblie:15.I s’a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei,ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.Apocalipsa cap 13 vers 15.

  .Raspuns: Exista tot felul de proiecte in lumea computerului,in vederea dezvoltarii modului de lucru cat mai simplu pentru utilizator.

  .Un proiect care a luat deja amploare mare si totus pentru muritorul de rand este un secret,este acela ca: computerul sa poata sa vorbeasca si totodata sa gandeasca ca un om,se pare dupa anumite surse ca acest proiect este in stare foarte avansata,poate chiar terminat,urmand a fi introdus pe piata fara a crea haos,ma rog asa spera ei.Criza financiara fiind un prilej bun..

  . Ce intelegeti prin?:

  .Exemplu din Biblie: 16.Si a facut ca totii:mici si mari,bogati si saraci,liberi si robi,sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, 17.si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde,fara sa aiba semnul acesta,adica numele fiarei,sau numarul numelui ei.Apocalipsa cap 13 vers 16,17.

  .Raspuns : In curand datorita crizei financiare si altor nevoi precum ar fi mancarea ,oamenii vor fi obligati sa accepte acest microcip fara de care nu poti , cumpara & vinde !!!!
  .Cu alte cuvinte daca nu accepti acest Microcip esti un om fara identitate , vei fi considerat o persoana care nu se supune autoritatilor (autoritati inspirate de satana ) , chiar vazut drept Terorist si condamnat la moarte !!!!!!!!

  Ce intelegi prin ? :

  ..18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute sase zeci si sase. Apocalipsa cap 13 vers 18.

  .Raspuns : Fiecare Microcip are un numar de identificare personal ( gen C.N.P de la buletin ) diferit fata de alta persoana ce are implantat Microcipul .

  .Nu uitati ca si numarul de identificare a tuturor Microcipurilor are un anumit cod de identificare personal .

  .Codul de Identificare a tuturor Microcipurilor este 666 !!!!!!!!!!!!

  Iezuitii prin catolicism (Vatican) distrug adevarul si creatia…indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc…totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.

  Indemn : Nu acceptati implantarea acestui Microcip chiar cu pretul vietii !!!!!!!!!!!

  „Cum se face că ştim atât de puţin, deşi avem la dispoziţie atăt de multă informaţie?”

  Santem mai salbatici ca cei din trecut ,care nu aveau acces la atatea informatii?

  Sau pur si simplu sunt unele persoane care vor sa opreasca adevarul ca omul sa fie informat prost?

  .NOI santem observatorii !

  .NOI va impartasim observatiile noastre.

  .Voi vå alegeti viitorul !

  ..Nu uitati : In spatele tuturor rautatilor se afla satana, care manipuleaza oamenii, in vederea pierderii mantuirii , care vrea sa te razvratesti fata de Dumnezeu, sa nu asculti de Dumnezeu !!!!

  Sfarsitul vine pentru toti,chiar si peste cei din casa ta si peste tine!!!!!!!!!!!!!!!!

  As vrea sa va aduceti aminte ca Lameh a avut fii si fiice,deci Noe a avut frati si surori,a avut nepoti si nepoate,dar nici unul nu a fost mantuit!Nu
  au stiut nimic nici rudele lui apropiate,ca n au vrut sa stie.

  Sa fie de mirare ca azi multi din copiii celor credinciosi nu stiu nimic despre venirea Domnului Isus?

  Nu e de mirare.Traim aceleasi vremuri

  .Copiii fac urechea surda.Cand tata vrea sa le spuna ceva despre venirea Domnului Isus,il iau in batjocura,nu vor sa asculte.

  Biblia arata clar ca lumea noastra a avut un inceput si ca va avea un sfarsit.

  Domnul Isus spune ca nu stim data sfarsitului,dar ca putem sti anumite semne premergatoare sfarsitului.

  Semnele sant multe insirate in Biblie.

  Daca le cercetezi (veghezi=fecioara inteleapta) constatati ca majoritatea sunt implinite.

  Ziua aceea se apropie.Si se apropie,fratii mei,chiar mai repede decat banuiti voi,cei credinciosi.

  Am insa o intrebare pentru mine,o intrebare pentru fiecare:oare ne-am facut noi datoria asa cum trebuia fata de poporul acesta care nu stie nimic despre ceea ce urmeaza?

  Vine pierzarea,pierzarea vesnica!

  Consecintele Necunoasterii!?
  Una e ca i-a surprins nepregatiti.Au fost pregatiti pentru orice,numai pentru potop nu.N au fost pregatiti pentru sfarsit.Din cauza aceasta n au putut sa faca fata.Cand a venit potopul,n a mai fost chip sa scape din primejdie.Sarmanii,n au fost pregatiti
  De ce!?
  Fiindca n au stiut nimic.N au stiut pentru ca n au fost gata sa creada pe Noe.
  De aceea,potopul i-a surprins nepregatiti.Pentru ei potopul a venit pe neasteptate
  .Ma gandesc ca de indata ce corabia a fost terminata,Domnul a poruncit lui Noe sa intre in corabie el si familia sa si au venit si au intrat in corabie sa-si scape viata,dar ei n au fost gata,n au vrut sa tina cont de adevarul proclamat de Dumnezeu.
  Au fost sapte zile de har,usa corabiei era deschisa pentru oricine,dar nimeni altul n-a venit sa-si scape viata.
  As vrea sa prindem in focusul imaginatiei noastre doar doua scene.
  La terminarea perioadei de har,Domnul a inchis usa corabiei si a inceput ploaia.Domnul a inchis usa corabiei si a inceput ploaia.La o casa,poate a fost o nunta mare,cheful in toi.
  Au mancat bine,acum unii goleau paharele,altii strigau,dansau.Era veselie de nunta,ca-n povesti.
  Deodata,cineva care a dat sa iase afara,alearga ingrozit si spune ca afara a inceput o mare furtuna,ca ploua de toarna cu galeata,dar nimeni n-a vrut sa ia seama.,,Sa bem,sa ne veselim” strigau ei.
  Dar afara e prapad,apa se varsa si tuna si trazneste.
  Curand apa patrunde in casa si dansul inceteaza;si apa creste si creste,toti privesc ingroziti,fetele li se crispeaza,dau sa iasa afara,dar suvoaiele apelor navalnice ii ia pe toti.
  Acum isi dau seama ca e potopul de care a vorbit Noe si ei au ras.Ce sfarsit tragic!In alta parte,copiii au fost probabil la ,,scoala”.
  Cand a inceput ploaia si cerul era incarcat cu nori negri,unii din copii poate au zis:,,Nu cumva acesta e potopul de care a vorbit taica Noe?” Profesorul o fi raspuns:,,Taica Noe e zapacit,este batran si a innebunit.Ce potop?”
  Dar ploaia nu e ploaie obisnuita,caci apa curge de sus,dar tasneste si de jos,s au deschis izvoarele adancului.Apa a inceput sa patrunda in clasa.,,Ce ne facem?” Toti alearga ingroziti in toate partile,strigate,tipete.Da i-a surprins nepregatiti si toti au pierit.,,N’au stiut nimic pana cand a venit potopul”
  .Atunci au stiut dar a fost prea tarziu.Cati vor fi alergat atunci la usa corabiei lui taica Noe,vor fi batut la usa,vor fi strigat:,,Deschidene”Poate printre cei ce au alergat,au fost nepotii lui:Unchiule,deschide-ne” ,,dechide-ne usa”.
  Dar nu a mai fost nici o posibilitate de deschidere a usii.Domnul a incuiat usa!Totul era prea tarziu.I-a surprins nepregatiti si toti au fost pierduti.
  Asa va fi la venirea Fiului omului.Domnul Isus da un amanunt aici:,,a venit potopul si i-a luat pe toti”.
  Unul nu a scapat.Bagati de seama,fratii mei,nu glumiti cu pacatul,nu glumiti cu adevarul sfant.Unul nu a scapat!
  Datorita faptului ca nu au fost in corabie,Dumnezeu nu a dat toleranta pentru nimeni.Apele i-au prapadit pe toti.
  Eu va spun aceste fapte,sa va dati seama ca nu e de glumit cu adevarul Evangheliei.
  Poti azi sa nu bagi in seama Cuvantul lui Dumnezeu,poti sa-l desconsideri,da,poti.
  Si cei din timpul lui Noe au facut lucrul acesta,dar asta inseamna ca-l faci in dauna ta,spre pierzarea ta.
  As vrea sa va dati seama ca urmeaza o zi groaznica!
  Doresc sa stiti ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosilor.In epistola a doua dupa Petru observam:
  Exemplu din Biblie:5. Caci inadins se fac ca nu stiu ca odinioara erau ceruri si un pamant scos prin Cuvantul lui Dumnezeu din apa si cu ajutorul apei, 6. si ca lumea de atunci a perit tot prin ele, inecata de apa. 7. Iar cerurile si pamantul de acum sunt pazite si pastrate, prin acelas Cuvant, pentru focul din ziua de judecata si de peire a oamenilor nelegiuiti.Si noua continua.9. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi, si doreste ca nici unul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta. 2 Petru cap 3 vers 5,6,7,9.

  Daca ziua cea mare n’a venit ieri,multumiti Domnului!Daca n’a venit azi,multumiti Domnului!
  Aceasta inseamna ca indurarea Lui e inca in actiune pentru cei pacatosi,ca cei dragi ai nostri,fratii nostri,copiii nostri sa se intoarca la Dumnezeu.
  Fratii mei,doresc ca voi sa luati in serios mesajul sfant.Sa va impliniti menirea,chemarea,sa spuneti altora.
  Catre Ezechiel,cand Domnul i-a dat insarcinarea sa mearga sa vorbeasca norodului,in cap 2,i-a spus asa:
  Exemplu din Biblie:5. Fie ca vor asculta, fie ca nu vor asculta, -caci sunt o casa de indaratnici-vor sti totus ca in mijlocul lor este un prooroc.Ezechiel cap 2 vers 5.
  ,,Tu trebuie sa le spui”

  .Spuneti celor din jurul vostru,spuneti prietenilor vostri adevarul Dumnezeiesc si nu va rusinati!
  Exemplu din Biblie:32. De aceea, pe orisicine Ma va marturisi inaintea oamenilor, il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri; 33. dar de oricine se va lepada de Mine inaintea oamenilor, Ma voi lepada si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri.Matei cap 10 vers 32,33.
  Dumnezeu vrea mantuirea lor,nu pierzarea.Apucati-i voi pe unii si smulgeti-i de la pierzare,inainte de a se petrece ziua cea mare.Se pare ca n’am facut tot ce trebuia sa facem in privinta aceasta.Rugati-va Domnului sa va dea indrazneala sfanta pentru a salva pe cei pacatosi.

  .Ce am putea face?

  8. Dar noi, care suntem fii ai zilei, sa fim treji, sa ne imbracam cu platosa credintei si a dragostei, si sa avem drept coif nadejdea mantuirii.
  9. Fiindca Dumnezeu nu ne-a randuit la manie, ci ca sa capatam mantuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos,
  10. care a murit pentru noi, pentruca, fie ca veghem, fie ca dormim, sa traim impreuna cu El. 1 Tesaloniceni cap 5 vers 1,2,3,4,5,5,7 .

  .Am putea fi in primul rand mult mai constienti de pericolul ultimelor evenimente ce se petrec in jurul nostru, sa discutam mai mult despre asta si sa fim in stare sa luam decizii proprii cu privire la integritatea libertatii, a identitatii si a sanatatii noastre.

  .Nu as vrea sa fiu un alarmist, dar mai degraba un realist si nu as exclude posibilitatea unei finalitati,care este prevazuta oricum stiintific in urmatoarea jumatatea de secol datorita poluarii, ci mai degraba as dori sa fiu pregatit sa o intampin fara frica si cu speranta.

  .Daca apocalipsa inseamana sfarsitul lumii atunci tot ea prezinta cea mai mare speranta cu privire la venirea unei lumi noi mai bune.

  . Decat sa ne ingropam cu capul in nisip si sa traim cu frica necunoscutului mai bine cautam sa intelegem realitatea si sa cercetam lucrul de care ne este cel mai tare frica.

  .Am putea fi foarte placut surprinsi.

  .Necunostiinta nu aduce decat ignoranta si pierdere, pe cand, cercetarea lucrurilor importante aduce mereu speranta pentru viitor.

  Exemplu din Biblie ce ne invata Domnul Isus Hristos sa facem: 39.Cercetati Scripturile(Biblia),pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica,dar tocmai ele marturisesc despre Mine.Ioan cap 5 vers 39.

  Sa speram ca Dumnezeu va scurta aceste zile de necaz si va reveni mai repede, sa-si rapeasca Biserica ( oamenii = biserica ) !!!!!!!!!!!! Amin

 5. Nicolae Laurentiu zice:

  vreau sa trec la aceasta religie.unde trebuie sa apelez?ma poate ajuta cineva?

 6. Mircea BM zice:

  Pentru Laurentiu: De unde esti?

 7. mihai trifoi zice:

  SLAVIT SA FIE DOMNUL .Vedem ca DUHUL DOMNULUI scoate in lucrare lucratorii din vie cei din ceasul al 11-zecilea .SA-ne trezim fratilor sa facem parte din trupul miresei .Un indemn din CUVINT:-VORBESTE SI NU TACEA CA MAI AM MULT POPOR DE SCOS DIN CETATEA ACEASTA ….A BABILONULUI SPIRITUAL prinsi in robia spirituala peste credinta carora stapineste FALSUL CRISTOS NU CEL VESTIT DE APOSTOLI SI ARATAT IN SCRIPTURI. SLAVIT SA FIE DOMNUL CEL VIU CARE VINE IN CURIND ….ASA CUM AU VAZUT APOSTOLII CA SA INALTAT …..

 8. MA NUMESC DRAGAN COSTEL AM 43 DE ANI SUNT DIN JUTETUL BISTRITA ORASUL SANGEORZ BAI……..SUNTEM APROAPE 50 DE FRATI SI SURORI CARE CU AJUTORUL LUI D-ZEU AM INPEPUT SA NE FACEM BISERICA…….DAR DIN PACATE NU AVEM POSIBILITEATA SA O TERMINAM LA INCEPUTA TOTUL ERA ASA DE BINE ASA DE FRUMOS AM INCEPUT LA BISERICA AM TERMINAT FUNDATIA AM TERMINAT PLACA SI ACUM SUNTEM LA ZIDIT ODATA CU ZIDITUL SO TERMINAT SI AJUTORUL FINANCIAR IN CARE SPERAM CA CU AJUTORUL LUI D-ZEU SA O VEDEM RIDICATA……… AVEM NEVOIE DE VOI ORI CE AJUTOR E BINE PRIMIT VA ROG IN NUMELE LUI ISUS NU NE LASATI PENTRU INFORMATI FRATELE_COSTEL@YAHOO.COM SAU TEL 0744965688

 9. Fratele-Alex zice:

  Fratilor am pentru voi si pentru ceilalti frati un subiect de dezbatut. Acum ceva vreme am studiat despre MASONERIE o serie de lucrari ba mai mult am identificat la noi in DAMBOVITA o serie de biserici ce-i drept ortodoxe care aveau simbolurile lor. Am sa scriu in continuare o serie de articole despre doctrina acestora si scopul anti-crestin pe care il au.

 10. ramy zice:

  Cum poate cineva sa fie sfint? intrucit pacatuim in fiecare zi, fie cu fapta fie cu gindul, dar stiu ca trebuie sa luptam ptr pacatele noastre, sa ne straduim sa nu facem prea multe cu ajutorul lui Dumnezeu bineinteles , ca doar El ne ajuta sa trecem peste toate.Mintuirea este di 2 feluri obiectiva si subiectiva, obiectiva ptr ca a venit fiul lui Dumnezeu in lume si a patimit ptr noi ; subiectiva- noi trebuie sa luptam in fiecare zi cu ispita care vine. Fara lupta nu-i cununa? cum poti sa stii ca cineva e nascut din nou? inteleg ca o demonstreaza faptele bune

 11. Florina zice:

  buna seara…..as vrea si eu sa trec la religia asta…..la cine as trebuie sa apelez???

 12. Nicoleta zice:

  Pacea Domnului Isus!
  M-am mutat de curand,in apropiere de Racari si as dori un nr de tel.pentru a putea lua legatura cu un membru din biserica penticostala.De asemeni,mi-ar fi si alte informatii de folos:programul bisericii,adresa cum pot ajunge,etc.Multumesc anticipat si Domnul sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.